اصلاحطلبان کاری کردند که صفت فاشیست به آنها بچسبد
کیهان نوشت: «داستان پیش آمده در شورای شهر و انتخاب شهردار تهران میتواند درس عبرتی برای اصلاحطلبان و هاشمی باشد.»وبسایت رادیو زمانه که از هلند بارگذاری میشود در تحلیلی به قلم یکی از اصلاحطلبان فراری نوشت: انتخاب محسن هاشمی به عنوان نامزد شهرداری تهران از سوی اصلاحطلبان نهتنها هیچ نشانی از عقلانیت به همراه نداشت، بلکه نشاندهنده پیروی کورکورانه از هاشمی بود که نتایج بدی به بار آورد و میتواند باز هم به اشکال متفاوتی تکرار شود. هاشمی رفسنجانی از خاتمی و اصلاحطلبان خواسته بود که حتما محسن هاشمی را به عنوان شهردار انتخاب کنند اما او حتی واجد 10 درصد خوشنامی مسجد جامعی نبود و نیست و درست یا نادرست، پیرامون وی حرف و حدیث فراوانی وجود دارد.
این تحلیل با بیان اینکه نامزدی هاشمی باعث انسجام اصولگرایان با وجود انتقادهایی به قالیباف شد، مینویسد: جنجال بزرگی که حول رای الهه راستگو برپا شد و بهترین خوراک را به سیمای جمهوری اسلامی و اصولگرایان داد تا اصلاحطلبان را جماعتی فاشیست قلمداد کنند، بخشی از دنبالهروی کورکورانه است. پرویز سروری گفت: برخوردهای فاشیستی به نفع اصلاحطلبان نیست http://jahannews.com/vdcfjodmjw6dyja.igiw.html) )دو سایت طرفدار تمام عیار هاشمی نیز آتش به پا کن و بنزینپاش بر آن بودند اما هزینه اعتباریاش را اصلاحطلبان پرداخت کردند.رادیو زمانه با بیان اینکه مشکل مخالفان اکنون پیدا کردن پست برای محسن هاشمی نیست نوشت: ائتلاف اصلاحطلبان با هاشمی یک امر است و دنبالهروی از او، امری دیگر.
در دیدار روحانی و پوتین چه گذشت؟
تصويب پيشنهاد وزير احمدي نژاد در کابينه روحاني
خراسان در ویژههای خود نوشت: بر اساس مصوبه 13 شهريورماه هيئت دولت يازدهم که طي روزهاي اخير توسط معاون اول رييس جمهور به دستگاههاي مربوطه ارسال شده، پيشنهاد علي نيکزاد وزير سابق راه و شهرسازي مبني بر امضاي موقت موافقت نامه کشتيراني تجاري – دريايي بين دولت جمهوري اسلامي ايران و دولت جمهوري متحده تانزانيا به تاييد کابينه رسيده و براي طي مراحل اجرايي ابلاغ شده است.
روايت ظريف از اشك ايرانيان بيشكك
تهران امروز نوشت: رئيسجمهور كشورمان در سفر خود به بيشكك با ايرانيان مقيم قرقيزستان نيز ديدار و گفتو گو كرده است.محمد جواد ظريف در باره اين ديدار در صفحه فيس بوك خود از اجراي سرودي بسيار زيبا و پراحساس توسط دانشآموزان مدرسه ايراني بيشكك به عنوان هيجان بر انگيزترين بخش اين ديدار ياد كرده، ديداري كه اشك حاضران را در آورد. ظريف در اين باره گفته است: اين سرود در باره ايران و افتخارات اين سرزمين گرانقدر همچون حافظ و سعدي و ابن سينا بود كه واقعا دكتر روحاني، من و ساير حاضرين را به شدت تحتتاثير قرار داد. هنگامي كه سرود را ميخواندند اشك در چشمانم جمع شده بود و چون سر ميز اصلي و رو به جمعيت در كنار رئيسجمهور نشسته بودم به هر شكل كه بود خودم را كنترل كردم، اما ديدم كه بسياري در داخل جمعيت، از ايرانيان مقيم و همراهان رئيسجمهور، اشكهاي خود را پاك ميكردند. در اين ديدار روحاني درباره اقدام براي كاهش تحريمها سخن گفته و بر اين موضوع تاكيد كرده كه حل مشكلات ايرانيان خارج كشور مورد توجه دولت تدبير و اميد است.روحاني با بيان نكاتي درباره انتخابات 24 خرداد سالجاري نيز بر اين مسئله تاكيد كرده است: «همه اينها نشاندهنده قدرت ملت ايران است، ملتي كه در يك روز ميتواند حماسه بزرگي بيافريند و دنيا را تحت تاثير قرار دهد، نه تنها اميد را در ميان ملت ايران بلكه درملتهاي ديگر نيز ايجاد كرد.»وي همچنين گفت: كشور با مشكلات بسياري روبهرو است... نبايد انتظار داشت همه توقعات و مشكلات را در كوتاه مدت رفع كرد بلكه بايد گام به گام و مرحله به مرحله به پيش رفت.» رو حاني در اين ديدار همچنين به اقدامات دولت براي رفع مشكلات اشاره كرد و گفت: «همه ميدانيم مشكلاتي كه در هشت سال به وجود آمده است را نميتوان طي مثلا هشت روز مرتفع كنيم. مشكلات فراروي كشور را با درايت، تدبير، وحدت ملي و با ياري حق حل ميكنيم.»
دلیل سفر وزیر کشور به خراسان شمالی
آرمان نوشت: شنیده شد که وزیر کشور روز پنج شنبه سفری به خراسان شمالی داشته است. عبدالرضا رحمانی فضلی در این سفر غیر رسمی که به مناسبت مراسم عروسی برادرزادهاش در شیروان انجام شد، با جمعی از فعالین این استان نیز گفتوگو کرد. سلام نو نوشت؛ فعالین خراسان شمالی در این گفتوگو از وزیر کشور خواستار انتخاب یک استاندار بومی شدند و در این زمینه دکتر احمد محقر و همچنین از گزینههای غیر بومی برای استانداری نیز جعفر رحمانزاده را پیشنهاد کردهاند. احمد محقر دارای مدرک دکترای علوم سیاسی و از حامیان دکتر حسن روحانی در انتخابات اخیر است. وی در گذشته معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی بوده و اکنون هم عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد است.
مافیای اصلاحطلب وارد میشود!
بر اساس گزارش کیهان، عضو فراکسیون تندروها در مجلس ششم، الهه راستگو عضو شورای شهر تهران را به خاطر رأی دادن به شهرداری قالیباف، انواع اهانتها و اتهامها را نثار وی کرد.ولیا... شجاعپوریان که اکنون عضو شورای شهر است در مصاحبه با سایت «خرداد»، راستگو را صرفا به این خاطر که قالیباف را شایستهتر از محسن هاشمی برای شهرداری تشخیص داده، «جاسوس»، «دورو»، «بیصداقت»، «منافق» و... خواند! او مدعی شده الهه راستگو در جلسات اصلاحطلبان نقش جاسوس را داشته و خود را به پول فروخته است!به کارگیری چنین ادبیاتی درباره یک عضو شورای شهر صرفا به خاطر رأی و انتخابی متفاوت در حالی است که فراکسیون متبوع آقای شجاع پوریان در مجلس ششم-فراکسیون مشارکت- به معنای واقعی کلمه پر از عناصر دورو، بیصداقت، منافق و جاسوس بود؛ چندان که شماری از این افراد به اروپا و آمریکا پناهنده شده، سرّیترین اطلاعات مجلس و نظام را به مراکز اطلاعاتی غرب فروخته و به ملت و کشور خود خیانت کردند بدون اینکه با کمترین اعتراض عناصر غیرتمندی(!؟) نظیر شجاع پوریان مواجه شوند.
امثال فاطمه حقیقتجو، اکبر موسویخوئینی، رجب مزروعی، شیرزاد و... از شبه اصلاحطلبان مجلس ششم بودند که رسواییهای بیسابقه و غیرقابل قیاس با یک رأی خانم راستگو به بار آوردند اما غیرت مدعیان اصلاحطلبی و صداقت هرگز به جوش نیامد. ظاهرا آقای شجاع پوریان تمام آنچه را که درباره عملکرد طیف متبوع خویش در 12-10 سال گذشته باید به زبان میآورد، ذخیره کرده و نثار یک عضو شورای شهرکه نمیدانسته با «مافیا» طرف است، کرده است.گفته میشود حملات کمسابقه و پرحجم به خانم راستگو یک مصوبه درون حلقهای در میان اصلاحطلبان بوده تا ضمن ارعاب و بالا بردن هزینه استقلال رأی، از تکرار اتفاق مشابه توسط دیگر اصلاحطلبان جلوگیری شود.
سرقت بزرگ از سازمان ميراث فرهنگي
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: سرقت بزرگ از سازمان ميراث فرهنگي، خبر جديدي است كه صحنه ديگري از رويدادهاي تلخ سالهاي اخير را به نمايش ميگذارد. پايگاه خبري "جمهوريت" گزارش داد: 47 هزار جلد كتاب و اسناد مربوط به كاوشهاي باستان شناسي و نقشههاي اوزاليدي از بناهاي باستاني به همراه هزاران قطعه عكسهاي تاريخي مركز اسناد سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور به يغما رفت و نابود شد.
دستور دولت براي لغو واگذاري 2 ساختمان به صداو سيما
عماد افروغ: اصلاحطلبان حزب را با پادگان اشتباه گرفتهاند
به گزارش کیهان، یک جامعهشناس و استاد دانشگاه رفتار اصلاحطلبان در مواجهه با رأی خانم راستگو در انتخاب شهردار تهران را مورد نقد آسیبشناسی قرار داد.عماد افروغ در این باره نوشت: بعد از انتخاب شهردار تهران شاهد حملات شدیدی به یکی از اعضای اصلاحطلب شورای شهر، توسط برخی دیگر از اعضای اصلاحطلب این شورا بودیم. نمیدانم اسم این حمله و هجمه را چه باید گذاشت، صرف اینکه یک اصلاحطلب در جایگاهی عمومی و مدنی و نه حزبی، رأیی بر اساس تشخیص خود، آن هم پس از طرح مصوب استماع برنامههای رقیبان اصلی بدهد چه اشکالی دارد و چرا باید با این هجمهها روبهرو شود؟ مگر در همین دولت گذشته نبودند افرادی از اصولگرایان که به شدت در برابر تصمیمات غیر اصولی دولت مستقر ایستادند و از عدم رای اعتماد تا استیضاح وزیر و حتی سوال از رئیسجمهور پیش رفتند؟
وی تصریح کرد: این جماعت اگر اعتدالگرا هستند و به نام دفاع از اعتدالگرایی با اقبالی روبهرو شدهاند که علیالقاعده این کار و تصمیم عین اعتدال است و با آن منافاتی ندارد و اگر اصلاحطلب غیر متعادل هستند بگویند بر اساس کدام مرامنامه قابل دسترس تشکیلاتی، به کدام شاخه از اردوگاه اصلاحطلبی تعلق دارند و اصولا نسبت این شاخه با کارگزاران چیست؟نماینده سابق مجلس در این تحلیل آسیبشناسانه مینویسد: اما قطع نظر از این رخداد، سوالی اساسی وجود دارد که با فرض مستحکم و مدون بودن مواضع و با فرض موقعیت حزبی، در مواقعی که افراد احساس میکنند حقی پایمال میشود یا حقی به حقدار نمیرسد یا اصل شایستگی رعایت نمیشود و قس علی هذا، چه موضعی باید بگیرند.
اصولا قدرت مانور افراد در درون تشکیلات مختلف از جمله تشکیلات حزبی چیست؟ آیا در کل مواضع بر پایه تعامل و اجماع نظر تعیین میشود و یا صرفا دستور تشکیلاتی از بالا و تبعیت از آن مراد است. در این بین اصل شایستگی چه میشود؟وی با بیان اینکه بعضیها حزب و کار حزبی را با پادگان و از جلو نظام و پا جفت کردن و احترام به مافوق اشتباه گرفتهاند، مینویسد: در شرایطی که گروهبندیهای شفاف و مواضع مدون در اختیار نیست و تنها عدهای خاص برای یک تشکیلات تصمیمات روزمره و معمولا متغیر و متلون میگیرند و هر روز با لابیهای خود به رنگ و لعابی در میآیند، تکلیف بنده خدایی که با گرایش به برخی شعارها و با اعتماد به التزام گردانندگان یک تشکیلات به این شعارها، به این گروهها میپیوندد چیست؟ آیا اعضای تشکیلات مختلف حکم سربازان صفر دارند؟ آیا اصول و قواعد و شعارها و ارزشهای حزب و تشکیلات مهماند، یا رفتارها و مواضع سران و مدیران یک تشکیلات، ولو ناسازگار با این اصول؟ گیریم که تمام این مراحل نیز پشت سر گذاشته شده باشد، مواضع معلوم، تصمیمات جمعی، آیا مواجهه با ناقضان باید از روی قاعده باشد و یا طرد و لعن و هتاکی و تهدید؟
پسر محسن رضایی شهردار کرج میشود
آرمان نوشت: شنیده شد که یک منبع آگاه از انتصاب فرزند محسن رضایی به عنوان شهردار کرج خبر داد. تسنیم نوشت؛ یک منبع آگاه گفت: علی رضایی فرزند محسن رضایی طی روزهای آینده به عنوان شهردار کرج منصوب میشود.